Cautare

8071 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (3.32 secunde)
S-a vorbit mult, dar inutil dupa parerea mea, si dupa alegerile din ‘96, si dupa cele din 2000, si dupa cele din 2004, despre "votul negativ", care a jucat, se pare, un rol important la toate aceste scrutinuri.
Alegerile anticipate nu mai sunt dorite nici de partidele din coalitia aflata la guvernare, nici de Opozitie. ... Primul care nu se mai gandeste la declansarea alegerilor anticipate in acest an este chiar Cabinetul Tariceanu.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Politica de vineri seara Au mai ramas mai putin de trei luni pana la alegerile parlamentare, iar lucrurile par mai incurcate ca niciodata.
Incertitudinea de la varful celor trei filiale municipale ale principalelor partide din Alianta si opozitie nu pare sa-i deranjeze deloc pe sefii de la organizatiile judetene din Dolj. Cu toate ca situatia organizatiilor este neclara, nici unii, nici altii nu se grabesc sa organizeze alegeri.
De data aceasta, el sugereaza sa fie organizate in primavara, o data cu scrutinul pentru Parlamentul European (PE). In cadrul coalitiei, PD si UDMR sunt de acord cu aceasta varianta, in timp ce PC o respinge din start.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare prima parte.
Gandul informeaza ca Traian Basescu a discutat, marti, la Cotroceni, cu liderii opozitiei despre revizuirea Constitutiei - proiect declarat neconstitutional, in anumite puncte, de catre CCR - si despre reorganizarea administrativa - subiect care a starnit controverse diplomatice si dispute politice.
Traian Basescu a discutat, marti, la Cotroceni, cu liderii opozitiei despre revizuirea Constitutiei - proiect declarat neconstitutional, in anumite puncte, de catre CCR - si despre reorganizarea administrativa - subiect care a starnit controverse diplomatice si dispute politice. USL a fost invitat de la ora 14.00.
Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului.
lavinia Dimancea) In 2008 si 2009, seful statului a dat PDL postul de premier pe numarul de mandate si nu de voturi Unul dintre mesajele transmise insistent de presedintele Traian Basescu in iesirile sale publice e ca nu va desemna in ruptul capului un premier din partea USL chiar daca Uniunea va castiga alegerile parlamentare cu 51% pentru ca nu-i da voie Constitutia.
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. Unii primari au devenit parlamentari, altii au fost condamnati Alegeri locale partiale, pe 11 iunie 2017.
Cazul ex-peremistilor este o premiera in lumea politica romaneasca, un grup semnificativ de alesi locali sau nationali, au parasit un partid din cauza ca liderul partidului respectiv a luat-o la vale. Pe de alta parte insa oamenii au votat la alegeri PRM.
A venit vara si politicienii, in lipsa de idei si pentru ca nu vor sa fie uitati cat suntem in vacanta, inclusiv ei, ne lasa asa o dara, ca o coada de cometa... Sa avem ce comenta, la ce ne gandi...
Dupa 5 ani de mandat prezidential, ea ramane cu niste anchete penale. El inca nu are anchete pe rol din motive de imunitate, dar limitele Constitutiei nu sunt infinite.
Adrian Nastase este la un pas de excluderea din partid, Mircea Geoana profitand din plin atat de declaratiile acestuia - pretext pentru reizbucnirea unor vechi ostilitati -, dar si de evolutia in dosarul Zambaccian.
Prezenta la guvernare a social-democratilor nu insemna sprijin neconditionat pentru initiativele premierului sau subordonare fata de presedintele Traian Basescu, iar actuala coalitie de guvernare nu trebuie inlocuita, chiar PSD este nemultumit de prestatia celor din PD-L, prea subordonati directivelor venite dinspre Cotroceni, a afirmat luni, liderul social-democrat, Mircea Geoana.
Alexandra Svet initiaza prima "grassroots movement" (miscare spontana) de amploare din Romania. In cele ce urmeaza puteti citi relatarile presei despre noua revolutie ce pare sa se infiripe in ultimele zile printre romani. Autoarea manifestului online nominalizeaza 5 oameni pe care ea ii considera competenti si de valoare:
Liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a transmis un comunicat de presa referitor la victoria lui Victor Ponta, care a castigat turul I detasat, la cea mai mare distanta de locul 2 din istoria alegerilor prezidentiale in ultimele doua decenii.
google-analytics.com